Refleksjonsnotat

0 0
Read Time:2 Minute, 22 Second

I denne eksamens perioden har fokuset vært å kunne opprette en nettbutikk, samt å få et gruppearbeid med folk man ikke kjente fra før av til å fungere. Vi har hatt en del mer praktiske arbeidsoppgaver, som å opprette nettbutikk og andre funksjoner til nettbutikken.

Mine forventinger til faget har hvert flere og forskjellige. Jeg tenkte at det ville bli ganske kult å kunne forstå hvordan en nettbutikk fungerer fra baksiden og hvordan man setter en opp. Det jeg fant ut av etter den første fasen av denne delen av emnet, er at det var enklere enn jeg trodd å opprette en nettbutikk, men det er heller en hel del å lære av funksjoner og tilleggs funksjoner som har hvert utfordrende.

Konseptutviklingen var en fase som var ganske kreativ og artig. Her var vi en ide myldrende fase, der fantasi, kreativitet er i tankeprosesser. Vi hadde flere tanker på hvilket konsept, hva vi skulle selge, hvilke målgruppe vi ville søke oss mot og også hvilke verdier vi ville ha i fokus. Vi hadde en del tanker om bærekraft noe jeg tror er ganske selvforklart etter vårt forrige emne. Vårt forrige emne handlet en stor del om bærekraft og bærekraftig markedsføring. Dette har fått meg til å tenke at læringsutbyttet faktis spiller seg ut i de påfølgende emnene vi har i dette fordypningsfaget. Det vi lærer å snakker om i timen og med elever er påvirket av pensum og forelesere.

Dette halvåret så langt har hatt flere store kontraster i seg. Vi startet med en full digital hverdag med skole gjennom skjermen. For meg, var det vanskeligere jeg enn jeg så for meg, spesielt etter en overgang fra rutiner og vaner fra å ha undervisning hjemme. Noe Man har gjort til normalen i to  år nå ble endret over natten og for meg ble det vanskeligere enn jeg selv ville innse i starten. Jeg ttor dette var noe av roten som har ført til mangel på motivasjon og rettingssans i faget.

Motivasjon er noe som er essensielt for å jobbe seg igjen pensum. Dette var en stor mangel vare for meg dette halvåret. Nå er dette den tredje eksamenen og det i seg selv at jeg har kommet meg igjennom over halvparten av dette semesteret, gir meg den lille dyttet jeg trengte. Som sakt tidligere har jeg følt på lite motivasjon og nedstemthet, men det jeg har innsett er at, hvis man får dratt seg opp fra et slik sted og dyttet seg selv gjennom det som virker umulig, kommer den mestringsfølelsen til å føles så enorm og bety tungt for fremtidige tyngre perioder. Det å føle på mestring i livet er ekstremt viktig, det er viktig for å føle at man beveger seg i en retning, for at man føler seg produktiv, for at man føler at man lærer noe nytt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Nye samarbeidspartner som åpner nye dører?