Millum fra utsiden

0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

På Millum sin sider, er det tydelig hvordan de vil formidle deres visjoner og fokusområder. De har selv analysert hvilke områder innenfor FNs bærekrafts mål de jobber innenfor. Vi skal se nærmere på akkurat disse etter mine søk i deres nettside.

Bilder og andre kilder tatt fra: https://www.fn.no/om-fn/fns-baerekraftsmaal

Andre kilder brukt i dette innlegget; https://www.millum.no/, https://www.millum.no/samfunnsansvar.

Bærekrafts mål #12 

Millum sine tjenester foregår som e-varehandel, som i seg selv gir god styring og kontroll på innkjøp. Dette er viktige virkemidler som kan sikre at av virksomheten  treffer innenfor det bærekraftige. Her kommer også en samarbeidspartnerne til virksomheten inn som en viktig rolle. Factlines som parterne gjør dokumentasjon på kontroll på miljøspørsmål og sosiale etiske aspekter i  leverandørkjeden.  

Bærekraftsmål #9

Partnerskap for innovasjon, her har Millum sitt knutepunkt mellom Kjøpersiden og leverandørsiden. Dette skjer gjennom HORECA og fungerer som ett bindeledd. Virksomheten har nettverk og plattformer Som mobiliserer aktører mot et felles mål og andre samamrbied med Spesifikke problemstilinger. Millum er også medlem i FNs Global Compact.  

Bærekraftsmål #8

Virksomheten har mål om å være proakitve, kunnskapsrike og pålitelige i
i deres utvikling av produkter og tjenester. VI kan også se på posisjonering markedet til virksomheten som vil kunne gi mulighet til å  forenkle måling og oppfølging av bærekraftstiltak for stor mengde av virksomheter. Dette kan ha en viktig innvirkning på bærekrafts arbeidet som gjøres i denne bransjen.

Bærekraftsmål #17

I sammenheng med Virksomheten, er det flere bærekrafts temaer de kan identifisere seg med. Vi kan se nærmere på bærekraftsmålet 17, dette omhandler å samarbeide for å nå målene. Her kan vi direkte se på Millums selektivitet på partnerskap og hvilke mål de har sett i fokus av et samarbeid. Millum samarbeider med blant annet  med TotalCrl og matvett i fokuset på å redusere matsvinn. De har også deltatt i etableringen av og levere teknologien til Verdimat. Verdimat er en grossist som distribuerer overskuddsvarer for dagligvare og storhusholdning.

Kilder brukt i dette innlegget

 • https://www.millum.no/
 • https://www.fn.no/om-fn/fns-baerekraftsmaal

      
      
          
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post H&M + instagram
Next post Nye samarbeidspartner som åpner nye dører?