Nye samarbeidspartner som åpner nye dører?

0 0
Read Time:3 Minute, 13 Second

Millum sin målgruppen er i hovedsak i dag bedrifter og virksomheter. Ved å se i nye linjer for hvilke målgruppe Millum kan tilby sine tjenester til, kan man se dette i sammenheng med en ny samarbeidspartner.

Hvis vi skal se på en ny muligheter samarbeidspartner for Millum, kan man ta en titt nærmere Too Good To Go. Too Good to Go er en virksomhet som er med på matredder bevegelsen og kampen mot matsvinn. De tjenester de har er i hovedsak i deres applikasjon, der både butikker, hoteller og restauranter kan bli en samarbeidspartner og privatpersoner som kan kjøpe pakker av mat som vi enten bli kastet eller gå ut på dato. Det er slik man kan redde mat som er spiselig og som kan bli reddet fra søppeldynga. Det har allerede 1,6 millioner nordmenn som har lasten ned appen og 4.211 kafeer, restauranter, dagligvarebutikker, bakeri og hoteller i appen. De er allerede fra før av bygget seg opp til en stor og synlig virksomhet. Appen vil også kunne sees på som enkel i funksjoner. Prisene er også veldig økovinnelige, det kan variere fra mengde du får for hver pakke, men normalt sett, etter egne erfaringer også får man mye for pengene.

Vedlegg 1
Vedlegg 2

VI kan se hvordan Too Good To Go appen er visualisert i vedlegg 1 og vedlegg 2. Den har et enkelt design og har også en funksjon som kan rate opplevelsen med nevnt butikk som nylig en kunden har gjort et kjøp med. I dette tilfelle var det Joker Bjørvika. Her gjorde jeg et kjøp på en bakevarer pose, på en verdi av 40,-. Her fikk jeg to brød, fem boller, to taco boller en pizzabolle, to weinerbrød og to crossiant. Som tidligere sakt, vil jeg selv mene dette er mye for pengene, men det er også bra for miljø. Dette er en måte privatpersoner Kan målbevisst være aktivt med i kampen mot matsvinn.

Too Good To Go + Millum

Ved å ha et sammarbeid med Too Good To Go, vil Millum nettop kunne utvide sin målgruppe. Her kan man poteniselt åpne ne ny dør. Et sammarbeid mellom disse virksomheten ville for eksempel forgått slik:
Millum har mange leverandører og innkjøpere. Innkjøperne består for det meste av restauranter og hoteller, her har disse innkjøperen til Millum en mulighet til å bli en del av Too Good To Go, derav gjennom Millum. Her kan Too Good To Go få fordeler ved å bli enda større, men også å samarbeide med en bevisst virksomhet med flere av de samme verdiene og mål innenfor matsvinn. Et slikt samarbeid kan øke Millum sin synlighet, både for privatpersoner og økt partnere som sammen i felleskap har fokus områder. Dette kan også væremed på å påvirke og insperere andre virksomheter å se i felre bærekraftige perspektiver.

Ved å alliere seg med andre miljøbevisste virksomheter, kan dette også være med på å øke verdien av ide og arbeide som blir gjort innad. Jo flere som er på samlet om et bevist mål, kan man se at det blir større engasjement rundt dette temaet. Med ett større engasjement, vil det kunne oppstå større motivasjon for nye innovative løsninger for problemer innfor samme type hensikter. Det er også et faktum at når flere av befolkningen, privatpersoner, bedrifter som jobber og snakker høyt om arbeid som er bærekraftig og suksess i, vil det kunne motivere andre aktører til å gjøre det sammen, men kanskjee bare med andre problemstillinger.

På denne måten kan vi se at det er mange fordeler å kunne jobbe og markedsføre et slikt sammarbeid mellom disse to virksomhetene. Med fellesnevnere og andre ikke felles nevnere, som målgrupper, kan disse to også utfylle hverandre der deres egne mindre bra sider blir utfyllt av den andres bedre sider.

Kilder brukt i dette innlegget

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Millum fra utsiden
Next post Refleksjonsnotat