Første uken i digital markedsføring!

0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Mitt hjemmekontor!

Det nye året har nettop startet samtidig som de første uken i det nye valgemnet unnagjort. Den første uken gikk altfor fort, men føler allerede at det er mye jeg har fått greie på, begynt å forstå helheten av. Det å føle se i begynnelsen a mye å lære giren stor læringslyst, ihvertfall for meg!

Nytt fag, nytt år, nye medelever og lærere. det er mye nytt å ta innover seg den første uken. Det var veldig hyggelig å hilde på lærerne, både Marius og Arne nå den første uken og har allerede notater på flere sider fra de fleste forelesningene. Det er mye å lære av de, for å si det på en annen måte. Arne Krokan, vå foreleser denne måneden, har snakket mye om nettverks økonomi, sirkulær økonomi, plattformer, tillit og lignende. Det har i store deler handlet om å få opp denne bloggen den første uken. Det å koble google analytics inn for å se trafikk og å kunne også praktisere “leasing by doing” i Workpress. Denne prosessen er jeg begynt å komme dypt inn i, men her er det mange virkemidler å fikle med og mange ideer jeg selv har, som jeg må se om det faktisk kan realiseres. med andre ord her å, er det mange “lab rat” timer i vente på meg.

Jag syntes Workpress og google analytics verktøyene har vært noe som har tatt in oppremsomhet og er det jeg er i ferd med å bli litt slukt av. Her fått en del trafikk også inn, som gjør det enda mer artig å kunne lese og ta inn data fra google analytics.

Jeg ser frem til å endre tema og design på bloggen enda en gang videre den neste uke, og nerde enda mer med Workpress verktøyene for å selv føle at bloggens utsende og funksjoner er funksjonelle, rent estetisk noe som reflekterer meg men også noe rent og ryddig.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Første uken i digital markedsføring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Tilværelsen til en corona student.
tatt fra:https://www.karisorlipettersen.com/wp-content/uploads/2022/01/Skjermbilde-2022-01-14-kl.-20.14.10.png Next post Kunstig intelligens i samfunnet, hva gjør det med oss?